Services

Servicii juridice gestionate

Pentru multe societăți comerciale, poate fi o adevărată provocare să țină pasul cu toate modificările legislative care au loc. Însă nici nu trebuie să facă asta singure! Echipa noastră de specialiști cu experiență în domeniu este gata să ofere servicii de management al persoanei juridice.

Consultanță în management juridic

Pe fondul tot mai multor schimbări apărute în ultimii ani, e important să ai aproape specialiști care să țină pasul cu tot ce e nou, pentru a-ți oferi soluțiile optime pentru situația în care te afli.

Real estate

Specialiștii noștri oferă asistență în tranzacționarea imobiliară, de la structurarea tranzacțiilor la verificarea de titluri, asigurarea titlului de utilizare a terenului, zonare, la verificarea reglementărilor administrative, a instrumentelor de investiții, achiziții și vânzări, ipoteci și altele.

Soluționarea litigiilor

Suntem alături de clienții noștri în vederea apărării drepturilor și intereselor lor într-o gamă variată de litigii: fiscale, comerciale, administrative, legate de achiziții publice sau reclamații în domeniul dreptului concurenței.

Insolvență

În cazul în care o societate comercială întâmpină dificultăți financiare ori nu își mai poate onora datoriile, specialiștii din cadrul echipei noastre îți sunt alături pentru a găsi soluțiile optime în situația ta.

Mediu

Avocații noștri specializați în dreptul mediului vin în sprijinul producătorilor, importatorilor, distribuitorilor și prestatorilor de servicii în identificarea și respectarea cerințelor de mediu aplicabile producției și vânzării diverselor produse și prestării diferitelor servicii care cad sub incidența prevederilor legale ce vizează protecția mediului înconjurător. 

Energie

Specialiștii din cadrul echipei noastre îți oferă consultanță în probleme ce țin de generarea, explorarea, exploatarea, distribuția, comercializarea și furnizarea către consumatorii finali. 

Dreptul muncii

Dreptul muncii reglementează relațiile sociale de muncă ce se stabilesc între cei care necesită forță de muncă și cei care o prestează. 

Drept comercial

Întrucât societățile comerciale au devenit pilonul economiei în zilele noastre, dreptul comercial a devenit tot mai important. Pentru a gestiona cu succes provocările ce țin de această ramură a dreptului, îți punem la dispoziție o gamă largă de servicii de drept comercial.

Drept corporativ

La baza oricărei companii stă dreptul corporativ, împreună cu ramurile sale. Pentru ca tu să ai timp să îți transformi ideea într-o afacere de succes, specialiștii noștri în drept corporativ, a căror practică acoperă o multitudine de domenii, îți vin în ajutor cu servicii diversificate.

Proprietate intelectuală

Ca antreprenor, știm că ai alte priorități. De aceea, lasă grijile legate de mărci comerciale, nume comerciale și/sau de domenii, utilizarea drepturilor de proprietate industrială și practicile comerciale neloiale în seama specialiștilor noștri.

Protecția datelor

În ultimii ani, tot mai multe companii, precum și persoane fizice, au devenit tot mai interesate de dreptul la confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal.