Protecția datelor

În ultimii ani, tot mai multe companii, precum și persoane fizice, au devenit tot mai interesate de dreptul la confidențialitate și protecția datelor cu caracter personal. Pentru firme, indiferent de dimensiunea acestora, respectarea confidențialității a devenit un element cheie, mai ales pe fondul ultimelor modificări legislative apărute în domeniu. 

Specialiștii noștri sunt gata să te ajute să utilizezi la maximum datele cu caracter personal din diferite baze de date și sisteme și să respecți, în același timp, reglementările relevante privind confidențialitate.

În acest sens, îți punem la dispoziție servicii care includ:

  1. Identificarea cerințelor de protecție a datelor aplicabile pentru fiecare caz specific de prelucrare a datelor cu caracter personal.
  2. Revizuirea documentelor care conțin clauze de protecție a datelor (politici de confidențialitate, regulament intern, declarații de confidențialitate etc.);
  3. Asistență juridică și reprezentare în fața Autorității pentru Protecția Datelor și instanțelor de judecată române în legătură cu diverse probleme legate de protecția datelor.