Drept bancar și financiar

Specialiștii noștri în Drept Bancar și Financiar oferă asistență în tranzacții, probleme de reglementare, precum și de natură litigioasă. Indiferent de complexitatea speței, suntem gata oricând să te ajutăm cu:

  1. Asistarea cu privire la facilitățile de împrumut și garanția aferentă, inclusiv întocmirea, revizuirea și negocierea documentației de credit (pe bază de LMA și personalizat) și a documentației de securitate aferente.
  2. Asistarea în elaborarea, revizuirea și negocierea documentației de restructurare personalizate a diferitelor facilități de împrumut (restructurari consensuale).
  3. Asistarea cu privire la tranzacționarea de facilități de creanță și creanțe (atât în portofoliu, cât și în tranzacțiile cu bilet unic), inclusiv revizuirea documentației de credit subiacente, întocmirea, revizuirea și negocierea documentației de transfer.
  4. Asistarea cu due diligence asupra activelor, due diligence corporativ, alte documente de constituire a garanțiilor (de exemplu, contracte de închiriere).